KAUAI

KAUAI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 196 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij KAUAI. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 15:32 Very nice, tasty and healthy food.
20 jun 2022 om 8:09 Suuuuuper lekker, wel zo populair dat je af en toe een langere bezorgtijd hebt. Dus niet bestellen als je niet kan wachten. Maar wel zeker het wachten waard
18 jun 2022 om 18:25 Delicious food. Excellent delivery time. Received my own personalised message on my delivery bag. Thank you Kauai team
14 jun 2022 om 21:04 Heel vriendelijke dame aan de telefoon (met een vraag over de bestelling) en daarna ontzettend lekker eten. Alle vier de wraps smaakten naar meer!
11 jun 2022 om 0:24 Erg lekker, lassi smoothie en zalmwrap besteld en dat was meer dan genoeg als avondmaaltijd. Bezorger erg vriendelijk.
9 jun 2022 om 20:35 Eten was lekker! Maar, de porties (wij hadden een bowl en salade) zijn heel erg klein en (veel) te weinig als avondmaaltijd.
8 jun 2022 om 20:57 Smakelijke wrap
7 jun 2022 om 17:40 I ordered avo falafel wrap, but there was no avacoda in it that was disappointing other than that it was good.
6 jun 2022 om 9:43 Altijd vers, lekker en een gezonde optie als ik eten wil bestellen. De Princess Wrap blijft mijn favoriet!!
4 jun 2022 om 22:30 Wat kan het toch bevredigend zijn om een keer geen pizza of hamburger of andere transvettige zooi te laten komen maar gewoon een frisse, gezonde maaltijd te bestellen bij KAUAI. Ja tuurlijk is het duur, maar het is (smaakt?) ook vers. Nou dan
3 jun 2022 om 20:35 Yes, eindelijk eens keer vers, gezond, lekker én originele smaken!
1 jun 2022 om 15:07 Wederom heel lekker en gezond!