KAUAI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 333 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij KAUAI. Meer weten? Ontdek meer

10 apr 2024 om 8:32 Bezorging kwam half uur later dan gepland (s middags al tijd aangegeven), en miste een gerecht wat niet opgelost kon worden dan ‘je kunt hem later alsnog komen halen’
8 apr 2024 om 23:16 het wordt wat eentonig, maar het is hier altijd goed, snel en gezond
15 mrt 2024 om 13:54 Heerlijk ik bestel hier zeker vaker nu ik ze heb ontdekt!!! Bedankt voor jullie lekkere eten
27 feb 2024 om 10:30 Altijd goed en lekker, jammer dat ze tegenwoordig niet meer in de avond open zijn
24 feb 2024 om 13:53 koud, alleen groen
31 jan 2024 om 7:38 Gister ochtend voor het eerst hier besteld. En wat was het gezond en lekker! Zo hadden ook een super lief bericht achter gelaten op de tas. Ik had gelijk weer besteld voor de avond! En ook dit was weer heerlijk. Ik kan dit echt iedereen aanbevelen!!
11 jan 2024 om 14:06 Het eten was heerlijk en het personeel van KAUAI was erg lief. De bezorging van Thuisbezorgd was heel slecht. Mijn bezorgtijd bleef maar spelen van 30 minuten naar 42 minuten en zo heb ik 1,5u gewacht op mijn bestelling.
23 dec 2023 om 19:11 Super verse producten heel erg lekker Bezorging prima
16 dec 2023 om 3:52 ze hebben een geselecteerde tijd waarin je kunt kiezen wanneer je eten wordt bezorgd, de minimale tijd is bijvoorbeeld 2 uur. en 30 minuten. Maar ik vraag om een ​​briefje en ze hebben een schattig briefje voor mijn vriend gemaakt.
5 dec 2023 om 15:10 Mijn smoothie is niet goed verpakt en helaas in de tas open gegaan.
2 dec 2023 om 20:33 Good food, small portion, waited 100 min
1 dec 2023 om 21:58 Eten besteld maar niet ontvangen. Pas nadat ik na 2,5 uur wachten zelf contact op nam met Thuisbezorgd kreeg ik te horen dat de bestelling niet was 'doorgekomen'. Weet niet of dit aan KAUAI ligt maar ik bestel hier niet meer.